InnFlow

Ontwikkeling vanuit balans

Werk zelfbewust en doelbewust verder aan jouw persoonlijke groei. InnEarth heeft het vier- en zevendaags  programma InnBalance ontwikkeld dat beantwoordt aan jouw wensen en fysieke en mentale mogelijkheden. Er is een vierdaags basistraject en een uitgebreid zevendaags trajecten er zijn vervolgprogramma’s: InnSight, InnRelation, InnFlow.

Ontwikkel je nog verder stap voor stap

InnBalance bestaat uit verschillende fasen. Je kunt voor jezelf de keuze maken of je vier of zeven dagen begeleiding wilt. Natuurlijk zul je begrijpen dat als je jezelf zeven dagen gunt dat je groei door onze begeleiding nog sneller gaat dan dat je kiest voor de vier daagse begeleiding. Maar ook met deze basistraining kom je heel ver.

Met als resultaat:

  • Jij staat zelfbewuster en doelbewuster in het leven.
  • Je bent evenwichtiger.
  • Je weet beter de balans te vinden tussen spanning en ontspanning, moeten en willen, zin en onzin, lichaam en geest, werk en privé.
  • En je voelt je gezonder en energieker.

Kortom: je zit veel beter in je vel. En straalt dat ook uit.

Na de periode waarin je jouw nieuwe balans hebt gezocht en verder je wilt ontwikkelen staan wij ook dan voor jou klaar.

De praktijk heeft bewezen dat als je eenmaal de InnBalance training hebt gevolgd dat je niet meer wilt of kunt stoppen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij de mogelijkheid om verdere stappen te zetten binnen het concept van onze aanpak. Dus interne begeleiding met meerdere teamleden die er voor jou zijn. In de vervolgmodules staat telkens een bepaalde ontwikkelingsfase centraal.

InnSight: dichter bij jezelf

InnRelation: onderweg naar de ander

InnFlow: aankomst en vertrek

De vervolgmodules sluiten aan op het InnBalance-traject.