InnBalance

InnEarth inventariseert eerst wat jouw motieven en wensen zijn. Het begeleidingstraject InnBalance bestaat uit twee verschillende versies.

  1. InnBalance Basis training: +/- 40 uur, 4 dagen intern, individuele begeleiding, intake, testen en 2 maanden nazorg.
  2. InnBalance Plus training: basistraject met keuze voor vervolg van 3 verdiepingsdagen met extra coaching of 4 aaneengesloten dagen. Totale individuele begeleiding +/- 90 uur, inclusief overnachtingen, intake, testen en 2 maanden nazorg.

Basis- en Plustraject

  1. Vooraf een intakegesprek van ongeveer 2 uur.
  2. Naast het intakegesprek, gesprekken indien gewenst met andere betrokkenen zoals partner. Daarnaast enkele testen die helpen om meer inzicht in de persoon te krijgen.
  3. Een persoonlijk begeleidingsprogramma van 4 of 7/8 dagen, dat zal plaatsvinden in Nederland. Gericht op lichaam, ziel en geest. Het team staat voor jou klaar om je te begeleiden. De locatie is met zorg gekozen en staat ervoor garant dat je in alle rust en veiligheid kunt werken aan jouw eigen ontwikkeling. 
  • In de 6 tot 8 weken na het basistraject kan de nieuwe balans beklijven en worden ervaren. Standaard kun je een beroep doen op vier uur begeleiding in de twee maanden na de vierdaagse basistraining. Dit zijn weken waarin jij jouw inzichten kunt toetsen en zult ervaren dat er iets aan het veranderen is.
  • Indien je hebt gekozen voor het 7-daagse traject, volg je op jouw tempo het tweede deel van de training. Tot twee maanden na het volgen van deel twee kun je een beroep doen op 12 uur coaching. Kies je voor 8 dagen dan kun je nog een beroep doen op 4 uur coaching. Tussen deel 1 en 2 ben je al aan het oefenen geweest en ervaar je al verandering in jezelf en jouw omgeving. Na deel 2 ga je weer verder met het oefenen en zul je ervaren dat je al een erg bent gegroeid. Na ongeveer zes maanden na de start van het traject zul je ervaren dat je anders denkt en reageert en dat allemaal ten goede.

Uitvoering

Het InnBalance-traject is telkens weer anders, omdat het op de individuele deelnemers is afgestemd. Voor de uitvoering stellen wij een team samen uit onze professionals, die thuis zijn op de terreinen die voor jou en voor jouw groep het meest relevant zijn. Tijdens de trainingsweek doe je nieuwe energie op. Je ontdekt wat jouw innerlijke drijfveren zijn en beseft waarom je dingen doet zoals je ze doet. Daardoor kom je sterker in je schoenen te staan. Je weet welke doelen je wilt bereiken en kunt doelbewuster en zelfbewuster verder werken aan jouw persoonlijke verandertraject.

Resultaat

InnBalance heeft tot gevolg dat je meer zelfkennis hebt, je jezelf vitaler voelt, evenwichtiger in het leven staat en doelbewuster verder gaat.

Wat is er nog meer mogelijk?

Als je eenmaal hebt ervaren dat een harde stop je leven tot stilstand kan brengen en hebt begrepen dat persoonlijke groei de enige oplossing is om je verder te ontwikkelen dan kun je het als iets moois zien en er plezier aan beleven. Het verlangen te voelen dat je emotioneel wilt groeien en bloeien, diepte en inhoud hiervoor nodig zijn dan is het fijn om te kunnen kiezen wat je nu nodig hebt. Daarom hebben wij programma’s ontwikkeld die passen bij fases die je tegen kunt komen in jouw leven.

InnRelation: onderweg naar de ander, 5 dagen samen onderweg met je relatie. Individuele relatie therapie, samen op een mooie locatie zonder afleiding.

InnSilence: rust en reflexie, 5 dagen samen met jezelf en anderen. Je gunt jezelf een APK moment. Groeps- en individuele coaching, samen maar niet alleen op een mooie locatie.

InnFlow: in de goede beweging zijn voor jezelf en de omgeving. Individuele coaching in overleg in te plannen, minimaal 6 sessies van 2-3 uur binnen 8 weken.

 

Persoonlijke resultaten en gegevens

Je tekent een verklaring waarin je akkoord gaat met het doorgeven van de resultaten aan de professionals die wij voor het trainingsprogramma voor jou inzetten. Je begrijpt dat dit noodzakelijk kan zijn om een programma samen te stellen dat zo veel mogelijk op jou is afgestemd.
De resultaten van metingen – eventueel het medisch onderzoek en de mogelijke psychologische testen – nemen wij met je door en zijn jouw eigendom. Wij zullen tot maximaal twee maanden na het volgen van de training eventuele vastleggingen bewaren. Daarna worden ze verwijderd uit onze systemen. Wij verstrekken geen enkele informatie aan anderen dan aan jou. Indien dit is gewenst en je hiervoor nadrukkelijk toestemming geeft, kunnen wij wel informatie delen met anderen als jij erbij bent. Dit gebeurt altijd in overleg.

Goed om te weten

Op basis van de geïnventariseerde wensen en behoeften maken wij een offerte voor een samengesteld persoonlijk ontwikkelingsprogramma binnen het concept van InnEarth. Individuele begeleiding staat voorop. Groeien en ontwikkelen kun je niet alleen. Daarom zullen er ook enkele trainingsdelen gezamenlijk gegeven worden. Zo zullen mededeelnemers ook zorgen voor actie en reactie. Elke groep bestaat uit minimaal twee en maximaal zes personen. Er is altijd maximaal één deelnemer uit een bepaald bedrijf welkom. Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn belangrijk.

InnEarth maakt uitsluitend gebruik van gekwalificeerde specialisten. De kosten zijn zakelijk op te voeren. Verder kan de deelnemer in enkele gevallen een beperkt bedrag declareren bij de ziektekostenverzekeraar onder alternatieve vergoedingen.

Zoveel tijd heb je nog tot de volgende training van InnEarth.

weken
-24
-8
dagen
0
-1
uren
-1
-8
minuten
-3
-6
seconden
-4
-1