InnBalance

InnEarth inventariseert eerst wat jouw motieven en wensen zijn. Het begeleidingstraject InnBalance bestaat uit twee verschillende versies.

  1. Basistraject van +/- 40 uur, 4 dagen begeleiding, inclusief intake en 2 maanden nazorg op aanvraag van de deelnemer.
  2. Basistraject + vervolg en verdieping van +/- 80 uur, 7 dagen begeleiding, inclusief intake en 2 maanden nazorg op aanvraag van de deelnemer.

Basis- en Plustraject

  1. Vooraf een intakegesprek van ongeveer 2 uur.
  2. Naast het intakegesprek, gesprekken indien gewenst met andere betrokkenen zoals partner. Daarnaast enkele testen die helpen om meer inzicht in de persoon te krijgen.
  3. Een persoonlijk begeleidingsprogramma van 4 of 7 dagen, dat zal plaatsvinden in Nederland. Gericht op lichaam en ziel en geest. Het team staat hier voor jou klaar om je te begeleiden. De locatie is met zorg gekozen en staat ervoor garant dat je in alle rust en veiligheid kunt werken aan jouw eigen ontwikkeling. 
  • In de 6 tot 8 weken na het basistraject kan de nieuwe balans beklijven en worden ervaren. Standaard kun je een beroep doen op  vier uur begeleiding in de twee maanden na de vierdaagse basistraining. Dit zijn weken waarin jij jouw inzichten kunt toetsen en zult ervaren dat er iets aan het veranderen is.
  • Indien je hebt gekozen voor het 7-daagse traject, volg je op jouw tempo het tweede deel van de training. In de tussenliggende periode kun je 4 uur beroep doen op coaching. Tot twee maanden na het volgen van deel twee kun je nogmaals een beroep doen op 4 uur coaching. Tussen deel 1 en 2 ben je al aan het oefenen geweest en ervaar je al verandering in jezelf en jouw omgeving. Na deel 2 ga je weer verder met het oefenen en zul je ervaren dat je al een erg bent gegroeid. Na ongeveer zes maanden na de start van het traject zul je ervaren dat je anders denkt en reageert en dat allemaal ten goede.

Uitvoering

Het InnBalance-traject is telkens weer anders, omdat het op de individuele deelnemers is afgestemd. Voor de uitvoering stellen wij een team samen uit onze professionals, die thuis zijn op de terreinen die voor jou en voor jouw groep het meest relevant zijn. Tijdens de trainingsweek doe je nieuwe energie op. Je ontdekt wat jouw innerlijke drijfveren zijn en beseft waarom je dingen doet zoals je ze doet. Daardoor kom je sterker in je schoenen te staan. Je weet welke doelen je wilt bereiken en kunt doelbewuster en zelfbewuster verder werken aan jouw persoonlijke verandertraject.

Resultaat

InnBalance heeft tot gevolg dat je meer zelfkennis hebt, je jezelf vitaler voelt, evenwichtiger in het leven staat en doelbewuster verder gaat.

Vervolgmodules

Als je eenmaal gestart bent met je persoonlijke groei ga je er plezier aan beleven. Al snel ontstaat vaak de wens nog verder te groeien. Daarom hebben wij programma’s ontwikkeld die weer passen bij de volgende fases die je tegen kunt komen in jouw leven.

InnFlow: aankomst en vertrek

InnRelation: onderweg naar de ander

InnSight: dichter bij jezelf

InnSilence: afscheid en verwelkomen

De vervolgmodules zijn vooral bestemd voor diegenen die het InnBalance-traject hebben gedaan. In overleg is het ook mogelijk om deel te nemen als je de InnBalance-training niet hebt gevolgd.

Persoonlijke resultaten en gegevens

Je tekent een verklaring waarin je akkoord gaat met het doorgeven van de resultaten aan de professionals die wij voor het trainingsprogramma voor jou inzetten. Je begrijpt dat dit noodzakelijk kan zijn om een programma samen te stellen dat zo veel mogelijk op jouw is afgestemd.
De resultaten van metingen – eventueel het medisch onderzoek en de mogelijke psychologische testen – nemen wij met je door en zijn jouw eigendom. Wij zullen tot maximaal twee maanden na het volgen van de training eventuele vastleggingen bewaren. Daarna worden ze verwijderd uit onze systemen. Wij verstrekken geen enkele informatie aan anderen dan aan jou. Indien dit is gewenst en je hiervoor nadrukkelijk toestemming geeft, kunnen wij wel informatie delen met anderen als jij erbij bent. Dit gebeurt altijd in overleg.

Goed om te weten

Op basis van de geïnventariseerde wensen en behoeften maken wij een offerte voor een samengesteld persoonlijk ontwikkelingsprogramma binnen het concept van InnEarth. Individuele begeleiding staat voorop. Groeien en ontwikkelen kun je niet alleen. Daarom zullen er ook enkele trainingsdelen gezamenlijk gegeven worden. Zo zullen mededeelnemers ook zorgen voor actie en reactie. Elke groep bestaat uit minimaal twee en maximaal zes personen . Er is altijd maximaal één deelnemer uit een bepaald bedrijf welkom. Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn belangrijk.

InnEarth maakt uitsluitend gebruik van gekwalificeerde specialisten. De kosten zijn zakelijk op te voeren. Verder kan de deelnemer in enkele gevallen een beperkt bedrag declareren bij de ziektekostenverzekeraar onder alternatieve vergoedingen.

Zoveel tijd heb je nog tot de volgende training van InnEarth.

weken
-21
-2
dagen
0
-2
uren
-1
-4
minuten
-4
0
seconden
-2
-3