InnEarth in de media

Interview met Vera als onderneemster.

Vera heeft recentelijk meegewerkt aan een Podcast.
De Podcast wordt verzorgd door Clemens Staal.
Hij nodigt, vanuit zijn bedrijf, interessante mensen uit die hij interviewt over hun ondernemerschap.
Hier staat de Podcast.
Het is een prachtig verhaal geworden over passie, creatief zijn en trots zijn.
En ook hier komt natuurlijk het levensritme in het ondernemerschap aan de orde.

Boek: Zit ik echt zo simpel in elkaar?

    • Het boek “Zit ik echt zo simpel in elkaar? met ondertitel: Ontdek jouw gebruiksaanwijzing.
    • Bekijk hier de videoimpressies:
    • Boekpresentatie – zIt ik echt zo simpel in elkaar?
Boekpresentatie – interview met genodigden
  • Wil je het boek bestellen of als cadeau schenken? stuur een mail naar info@innearth onder vermelding van je adresgegegevens. Je krijgt een factuur toegezonden, na betaling wordt het boek toegezonden.
  • Activiteitenkalender: in de komende maanden zijn we actief met trainingen, coaching en in de zomer zijn we weer in Frankrijk.
  • Nieuw: de persoonlijke website van Vera  van de Ven,  www.veravandeven.nl  waar haar coachingsactiviteiten, haar boek en webshop opnieuw vorm gegeven zijn, nog even geduld en dan is deze zichtbaar!

Interview Radio Achterhoek

Op 11 februari 2013 werd ik geïnterviewd door Ina van der Velde van Radio Achterhoek. In het interview geef ik een uitleg over hoe het boek is ontstaan en hoe de werking is van mijn filosofie. Beluister hier het radio interview het start na het nieuwsbericht en duurt bijna een uur.

Vrouw van de Week

Ook leuk: in 2009 mocht ik een hele week bloggen voor Vrouw.nl – het vrouwenplatform van de Telegraaf Media Groep – De weekbeschrijving geeft goed weer hoe ik werk en wat ik zoal meemaak. Lees hier mijn blogposts.

Stad in Bedrijf, april 2009

Stad_in_bedrijf_4_apr_2009_klein

uitvergroting blz. 19