Over InnEarth

InnEarth bestaat uit een team zeer kundige professionals onder aanvoering van Vera van de Ven. InnEarth begeleidt en coacht mensen die dichter bij zichzelf willen komen. Wij werken ‘in het nu’ met deelnemers. We spelen alert en flexibel in op wat zich gaandeweg voordoet. Als het nodig is, passen we ons programma moeiteloos tussentijds aan.

Voor de uitvoering van het programma InnBalance en de begeleiding van de deelnemers, wordt telkens een keuze uit de teamleden gemaakt die het beste passen bij de individuele deelnemer. We werken dus op maat. Het team van InnEarth bestaat onder meer uit coaches, behandelaren, psychologen, therapeuten en professionals die mensen begeleiden op vele vlakken. Zij zijn niet alleen de ervaren en deskundige professionals die hun sporen verdiend hebben. Het zijn ook mensen die openstaan voor groei en verandering. Samen met Vera geven zij vorm en inhoud aan de begeleidingsprogramma’s. Vera’s levensmotto ‘verander’ geldt dan ook zowel voor de deelnemers als voor de coaches en begeleiders.

Groeien en opbloeien

InnEarth verzorgt begeleidingsprogramma’s voor individuele deelnemers, voor groepen en voor medewerkers van organisaties. De programma’s richten zich op de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Aandacht voor het individu staat centraal bij het team. InnEarth levert altijd maatwerk, ook voor die elementen in het programma die in groepsverband worden uitgevoerd. Belangrijk is dat ieder individu bij zijn eigen kracht kan komen.

Het is prachtig om te zien hoe mensen groeien en opbloeien als ze hebben ontdekt wat hen beweegt en wat ze echt willen en zijn. Deelnemers staan zelfbewuster en doelbewuster in het leven mede als resultaat van het programma. Dankzij InnBalance weten ze beter de balans te vinden tussen spanning en ontspanning, moeten en willen, zin en onzin, lichaam en geest, werk en privé. Ze voelen zich gezonder, energieker, zelfbewuster. Het is ook goed om te constateren dat organisaties daarvan kunnen profiteren.