Programma

Ontdek InnBalance voor jou

InnBalance is een uniek en bewezen succesvol programma voor persoonlijke ontwikkeling. Ontdek wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Met InnBalance kom je helemaal tot jezelf. Het vierdaagse basisprogramma geeft je veel inzichten en materiaal om jouw ontwikkeltraject nooit meer te stoppen. Je krijgt 40 uur individuele begeleiding. Naast de intensieve begeleiding zul je ook echt zelf veel stappen moeten zetten. Je hebt nu een echte stap gezet en zult verlangen naar verdere groei, er is wezenlijk iets veranderd in jou.

Het zevendaagse traject bestaat uit het basisprogramma en een verdiepingsprogramma van 3 of 4 dagen, totaal 90 uur individuele begeleiding. Bij het eerste deel van het programma ga je vier dagen intern. Vervolgens, na enige tijd, doe je het tweede deel van drie- of vier dagen. Je bent zo in totaal minimaal zeven dagen intern. En krijg je nog individuele begeleiding na het afsluiten van deel twee in de twee maanden na het tweede deel.

In deze dagen ontdek je wat jouw innerlijke drijfveren zijn. Je beseft waarom je dingen doet zoals je die doet. Je krijgt alles aangereikt om te veranderen wat te veranderen is. Daardoor ontstaat er een helder perspectief. Een nieuw beeld van wat je kunt bereiken. En je kunt doelbewuster, zelfbewuster en meer in balans verder werken aan jouw persoonlijk verandertraject.

InnBalance in het kort

  • Een uitgebreide intake om jouw behoefte vast te stellen. Je doet deze intake met Vera van de Ven.
  • Indien nodig houden we meerdere gesprekken voor je start met de training.
  • Als je een partner hebt, is het aan te raden deze bij je ontwikkeling te betrekken. Groeien doe je immers niet alleen. Laat jouw partner weten welk traject jij gaat volgen. Wij helpen je graag bij die uitleg. Vertrouwen, openheid en veiligheid zijn voor ons cruciaal. Dat geldt voor jou, maar ook voor je partner.
  • Een persoonlijk en intensief trainingsprogramma in vier of minimaal zeven dagen in Nunspeet waar je intern verblijft.
  • Nazorg tot twee maanden na het volgen van de training.

Lees meer over de inhoud en impact van InnBalance.

 

 

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven

Durf jij de stap te zetten naar vier of  zeven geweldig intensieve dagen waar het alleen om jou gaat?  Dan geef jij jezelf het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Ruim op wat je niet meer nodig hebt. Laat emotionele blokkades achter je. Sta met meer vertrouwen, gevoel en verbondenheid in het leven. Je vindt balans tussen spanning en ontspanning. Tussen moeten en willen, zin en onzin, lichaam en geest. Je vindt moeitelozer evenwicht tussen werk en privé. Je voelt je gezonder en energieker.

InnEarth biedt ook specifieke zomercoachtrajecten en retraiteweken aan. De programma’s en de begeleiding zijn iedere week weer anders. De week wordt afgestemd op de deelnemer(s) en beschikbare teamleden. Vera is er zelf ook altijd bij en is de basisbegeleider van die week. Deze coachtrajecten worden zomers gegeven in Frankrijk, op onze locatie in de Dordogne. Het zijn trajecten die je alleen kunt doen of met anderen. Wil je meer weten over deze specifieke trajecten, neem dan contact met ons op.