Trajecten

InnEarth heeft veel expertise in huis als het gaat om verandering en persoonlijke groei. Door jarenlange ervaring weten wij dat mensen pas tot hun recht kunnen komen als ze kunnen leven en werken vanuit balans. Daarom hebben wij ons kernprogramma ook de naam InnBalance gegeven. Als logische stap op het kernprogramma bieden we je ook andere trajecten aan, zodat iedereen dat kan kiezen wat het beste past. Daarin staat steeds een bepaalde ontwikkelingsfase centraal: InnFlow, InnSight, InnRelation.

InnEarth staat voor jou klaar als jij op jouw levensreis verdere uitnodigingen voor groei krijgt. Als je:

 • toe bent aan verdere verdieping van persoonlijke groei en rust
 • op een volgend kruispunt in jouw leven staat en bewust jouw richting wilt kiezen
 • onverwacht verdriet te verwerken hebt, bijvoorbeeld door (dreigend) overlijden, scheiding, ziekte of ontslag
 • toe bent aan een sabbatical
 • nieuwe ontwikkelingen in jouw leven nodigen je uit om stappen te zetten

Dan bezin jij je welke kant je verder op wilt gaan. Het is verstandig in zo’n geval eerst voor jezelf de balans op te maken. Dat doe je door jezelf vragen te stellen die passen bij dat wat speelt. De antwoorden vormen de grondslag voor doelgerichte vervolgstappen. Jij weet waar je heen wilt.

InnEarth biedt jou dan steun en verdiepingsmogelijkheden. Er is altijd een programma dat je verder brengt. Daar onze programma’s als doel hebben jou zo veel mogelijk te steunen zijn wij in staat af te wijken van de programma’s en dat te bieden wat jij nodig hebt. Tijdens de intake wordt er geluisterd en samen met jou gezocht naar dat wat jij nodig hebt.

Wanneer je toe bent aan nieuwe stappen: InnFlow

Het gaat goed met je. Je bent je bewust dat alleen jij goed voor jezelf kunt zorgen en je wilt niet vervallen in oude gewoontes. Je weet dat alles onderhoud behoeft. De auto die nooit naar de garage gaat en vele kilometers maakt, valt stil als de servicebeurten worden overgeslagen. Het huis dat ooit mooi in de verf stond, wordt verveloos zonder onderhoud. De afvalemmer loopt op enig moment over als deze niet geleegd wordt. En zo ben jij je bewust dat jij goed voor jezelf moet zorgen om moeiteloos alle hordes te kunnen nemen en de glans in je leven te behouden. En daar wil jij graag in investeren. Je gunt jezelf even afstand te nemen en goed naar jezelf te kijken. Je ruimt op wat niet meer dient en stapt vol energie jouw  wereld weer binnen. Gun jezelf jouw APK!

Deze training wordt gegeven in Frankrijk of in Nederland. Je bent niet alleen. Er zijn minimaal vijf andere deelnemers. Er zullen individuele gesprekken zijn, maar de nadruk ligt op groepssessies te delen met elkaar en te oefenen met elkaar. Jezelf te spiegelen en te horen hoe anders de ander is om zo begrip te krijgen hoe het ook in je eigen leven dit zich afspeelt. Opstellingen en andere vormen waarin je jezelf alle ruimte geeft te gaan zien en te gaan begrijpen. Rust en acceptatie en verlangen naar alles wat er voor jou verder op je pad ligt aan te wakkeren door in het nu te kunnen zijn. Ontspanning, stilte, yoga en het openen van je creatieve brein. Deze training wordt georganiseerd bij voldoende aanmeldingen. Je kunt je je ook aanmelden als groep. In overleg plannen we dan de locatie en het moment van de training. Zes nachten en zeven dagen duurt deze training. Mocht je zelf een groep hebben samengesteld, dan kunnen we het programma zo samenstellen dat het voor iedereen haalbaar is. Deze training is te volgen voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in combinatie met rust en samenzijn.

 • Wanneer jij bewust bent dat jij het belangrijkste bent en dat jij de enige bent die  goed voor jou kan zorgen om blij en ontspannen te zijn
 • InnFlow brengt je terug naar jou, naar jouw kern en blijheid
 • Er zal nieuwe glans en energie ontstaan en je brengt verdieping aan in jouw leven
 • Je bent je bewust dat je soms moet snoeien om weer te kunnen groeien, teruggaan naar jouw kern
 • Vanuit ruimte en ontspanning ontstaat weer ruimte voor verdere groei en daar verlang jij naar

Wanneer je toe bent aan nieuwe stappen te zetten: InnSight

Je hebt het druk en bent moe, misschien wel ontzettend moe en hebt behoefte aan echte stilte. Even niets meer moeten of juist weer willen doen en dat ook kunnen. Tijd om even terug te trekken in jezelf. Eindelijk ruimte om even te ontspannen en te begrijpen waar je bent terechtgekomen. Even niets hoeven en bijkomen van alle drukte. Energie opdoen en weer focus krijgen. Dan is de InnSight programma iets voor jou.

 • Wanneer jij bewust bent dat je toe bent aan een moment voor jou zelf, een moment van reflectie en innerlijke rust
 • InnSight brengt je terug naar jou, naar jouw kern, jouw stilte en creativiteit
 • Er zal rust ontstaan door jezelf te begrijpen
 • Je bent je bewust dat jij het belangrijkste bent en dat je alleen op je best bent als jij dichtbij jou bent
 • Vanuit stilte ontstaan nieuwe mogelijkheden jij laad je weer op en kunt de wereld weer aan

Wanneer je toe bent om nieuwe stappen samen te zetten: InnRelation

Groeien doe je niet alleen! En dat maakt het ook weer zo mooi maar ook lastig. Want we zijn allemaal uniek en hebben allemaal een eigen kijk op het leven. We hebben allemaal behoefte te geven en te ontvangen. Dit loopt vaak in de beginperiode van een relatie moeiteloos, maar daarna lijkt het of de verschillen groot zijn en groter worden. Maar zijn die verschillen wel zo groot? Wat probeer je de ander helder te maken of wat heb je nodig van de ander?

Vaak denken we dat we elkaar door en door kennen en dan komen er toch zomaar kleine oneffenheden. Is alles niet meer wat het was en is er behoefte aan inzicht en nieuwe verbondenheid? Samen groeien, samen opruimen en samen weer nieuwe energie opdoen om blij en ontspannen de groei samen aankunnen. Dit is een training voor mensen die een relatie met elkaar hebben en toe zijn aan nieuwe energie. Het is een pre als beiden de InnBalance-training hebben gedaan, maar geen noodzaak. Indien de InnBalance-training niet is gevolgd zal er minimaal acht uur individuele coaching worden ingepland. Dit om eerst jezelf iets beter te kunnen zien, te begrijpen en in alle veiligheid je te kunnen uiten zonder aan- en opmerkingen van de ander te krijgen.

Dit is een traject wat je met z’n beiden ingaat. Je kunt kiezen om dat stap voor stap samen met elkaar aan te gaan in een periode van zo’n twee maanden of je kunt kiezen om samen in een fijne omgeving dit te ondergaan. Dagen samen aan het ontdekken en aan het oefenen om na een week elkaar weer te zien en te begrijpen. De energie weer kan stromen bij jezelf.

Het is ook mogelijk om dit samen met vriendenstellen te doen die allemaal binnen hun relatie verdieping verlangen. Als je dit als vriendengroep met elkaar meemaakt dan kun je je voorstellen dat jullie als vrienden samen iets meemaken wat op alle vlakken diepgang teweeg zal brengen. Bij een groep van minimaal vier stellen kan de training worden georganiseerd.

Welke begeleiding je ook kiest, deze training zal helder maken hoe de liefde stroomt en jouw relatie. Zal de glans geven die jij eraan wilt geven.

 • Wanneer jij bewust bent dat jouw relatie toe is aan verdieping en verbinding
 • InnRelation brengt je terug naar jullie, naar jouw kern en jullie inzicht in jullie samenzijn
 • Er zal rust ontstaan zodat alles wat komt door jou verwelkomt kan worden vanuit rust
 • Je bent je bewust dat loslaten, hoe lastig ook, onomkeerbaar is en je ook veel zal brengen
 • Vanuit ontspanning ontstaan nieuwe mogelijkheden. Dan krijgt het leven weer meer glans

Wanneer je verdriet hebt te verwerken: InnBalance

Bijvoorbeeld het (aanstaande) verlies van jouw partner of een andere naaste. Of als er al verlies is geweest dat zo moeilijk te verwerken is. Dan kan het gebeuren dat jij je niet of slechts met moeite staande weet te houden. Dat geldt ook wanneer zich andere veranderingen in jouw leven voltrekken die gepaard gaan met veel spanning en emotie. Bijvoorbeeld een (dreigende) scheiding, burn-out of ontslag. Het is dan van groot belang maatregelen te nemen om weer tot jezelf te komen. InnBalance biedt je de rust, ruimte en veiligheid om in al die hectiek en emotie bij jezelf te komen en te blijven.

 • Wanneer jij bewust bent dat de emotie rondom het verlies je volledig uit balans haalt
 • Dat je heel graag de zin van het leven en het verlies wilt verwelkomen
 • InnBalance brengt je terug naar jou, naar jouw kern
 • Er zal rust ontstaan zodat alles wat komt door jou verwelkomt kan worden vanuit rust en acceptatie
 • Je bent je bewust dat loslaten, hoe lastig ook, onomkeerbaar is en je het ook veel brengt
 • Vanuit ontspanning en acceptatie ontstaan nieuwe mogelijkheden. Dan krijgt het leven weer meer glans