Coaching InnFlow

Waarom ben ik hier?

Iedereen stelt zichzelf wel eens deze vraag. En wie het antwoord wil weten, komt bij zichzelf uit. Wie ben ik eigenlijk? En: wat zijn mijn talenten? Welke kwaliteiten bezit ik? Wat drijft mij? Wat is mijn doel? Mijn missie? Daarop is soms het zicht vertroebeld. Je hebt coaching nodig om weer te zien. InnEarth begeleidt en gidst je om je missie weer in beeld te krijgen. Als er heel veel speelt adviseren wij jou om minimaal de vier- of zevendaagse InnBalance training te doen, maar als het onderdelen zijn waarop je vastloopt is coaching een perfecte vorm om weer terug te keren bij jezelf.

Begeleiding in de vorm van coaching, doet je beseffen dat jij jezelf in bepaalde opzichten tekort hebt gedaan. Dat je misschien een omweg aan het maken bent. Daardoor dringt het tot je door dat je – onbewust, haast onmerkbaar – bent afgedwaald van het pad dat je ooit voor ogen had. Belangrijk is dat je op je schreden terugkeert. Ten eerste om te weten welke kant je op wilt. En ten tweede  dat je begrijpt wat jouw bestemming is. En ten derde vooral dat je uiteindelijk weet – beter dan wie ook – wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Zo krijg je weer een duidelijk doel voor ogen. Een levensvervulling. Een missie. Je raakt beter in balans en ontwikkelt je verder.

 

Ontdek waar het jou echt om gaat: laat je coachen

Je doorgrondt wat jouw innerlijke drijfveren zijn, jouw diepste verlangens en jouw verborgen talenten. Zo zie je in waar het jou echt om gaat. Jij maakt voor jezelf de balans op.

Als je eerder al de InnBalance training hebt gedaan, ook al is dat lang geleden, dan kan een enkel gesprek al verhelderend zijn. Maar is dit de eerste stap voor jou om je persoonlijk te ontwikkelen en zicht op jezelf te krijgen dan adviseren we je om minimaal zes sessies van  twee tot drie uur jezelf te gunnen. Zes keer minimaal twee uur individuele begeleiding via een coachgesprek. Daar waar zinvol ondersteunt met testen die op een andere wijze inzicht in jou geven. Zo ontdek je tijdens deze gesprekken wat er speelt en waarom en bovenal natuurlijk handvatten krijgt om ermee aan de slag te gaan. Het eerste gesprek is gericht op het samen onderzoeken waar jij behoefte aan hebt en wat jou kan gaan steunen om daarmee aan de slag te gaan. Tussen de afspraken door ben je lekker aan het oefenen in de werkelijke wereld en die ervaring is mooie voeding voor de coachgesprekken.