Verandering start bij jezelf

Wil jij je verder als persoon ontwikkelen? Sta je op een kruispunt in je leven? Dan wil je weten welke kant je op moet gaan. Maak dan eerst voor jezelf de balans op. Dat doe je door jezelf vragen te stellen die passen bij je persoon en persoonlijkheid. De antwoorden zijn de grondslag voor een doelgerichte stap. Je hoeft dit niet alleen te doen. InnEarth begeleidt en gidst je graag en deskundig.

InnEarth is bestemd voor mensen die zich als persoon willen ontwikkelen. Verandering start namelijk altijd bij jezelf. Daarvoor hebben wij unieke en succesvolle trajecten ontwikkeld.

InnEarth richt zich op:

  • het helen of voorkomen van klachten
  • het ontdekken van eigen kracht vanuit balans
  • het belonen van de durf om te veranderen

 

Ontdek ons basisprogramma InnBalance

Het unieke en succesvolle programma InnBalance richt zich op persoonlijke ontwikkeling. Het is gebaseerd op je fysieke, mentale en emotionele kunnen. Na afloop van InnBalance sta je zelfbewuster, doelbewuster en evenwichtiger in het leven. Ontdek hoe InnBalance jou kan helpen.

InnRelation

Na het traject is er vaak een diepe wens naar meer. Jij wilt verder en je gunt dat je naasten ook. Het meer betekent dan ook vaak meer verbinding binnen je relatie. Speciaal daarvoor is er InnRelation. InnRelation kan jullie weer de toenadering brengen die je even kwijt was. Of juist ervoor zorgen dat er weer fleur en franje binnen jullie relatie ontstaat. Naast een interne week kun je ook kiezen voor relatietherapiegesprekken als je niet te lang wilt wachten om samen aan je relatie te werken.

InnSilence

Als je eenmaal onderweg bent om steeds dichter bij jezelf te komen, als je steeds meer in verbinding wilt staan met jezelf en anderen, dan is de groei bijna niet meer te stoppen. Dan is er behoefte aan verdere verdieping en innerlijke stilte. Deze stilte ervaar je in het InnSilence programma. Maar ook als je nadat je de InnBalance-training ooit hebt gevolgd en er zich onverwacht pijnlijke gebeurtenissen voordoen. Dan is er behoefte om jezelf weer terug te vinden en niet te verdrinken in wat zo lastig en pijnlijk is. Ook dan is deze interne begeleiding mooi om jezelf te gunnen zodat het verdriet en de onmacht de ruimte krijgt doordat jij jou zelf de stilte en ruimte geeft dat te verwerken wat zo pijnlijk is.

InnFlow

Het gaat erg goed met je. Maar je beseft dat je niet wilt wachten tot het weer minder gaat. Net zoals je jouw auto periodiek naar de garage na veel gemaakte kilometers. regelmatig onderhoud is de beste garantie voor zorgeloze kilometers en jaren. Zo kun je ook naar jezelf kijken. Juist als alles goed loopt, is het toch tijd voor jouw APK-keuring. Bewust even tot stilstand komen om dat wat opgeruimd kan worden op te ruimen. Door ruimte in jezelf te behouden om door te blijven groeien. Dan is InnFlow het programma dat jij kunt volgen om weer uitgerust en vol energie door te kunnen gaan tot een volgend onderhoud!

Coachgesprekken

Naast de programma’s en trajecten kun je ook blijven reflecteren in persoonlijke gesprekken en coaching. Fijn om te sparren en dilemma’s in een vertrouwde en veilige omgeving met een aangename en bekende gesprekspartner te kunnen delen. Dit zijn de coachgesprekken. Deze gesprekken zijn er voor onze deelnemers die eerder het InnBalance-traject hebben gevolgd of voor diegene die het InnBalance-traject te veel vinden.

Samen met professionals in begeleiding

Een team geïnspireerde professionals is verbonden aan InnEarth. De samenstelling van het team wordt op jou afgestemd. Jouw begeleiding is vooral individueel. Enkele delen zullen in groepsverband plaatsvinden. Belangrijk is dat je de persoonlijke begeleiding krijgt om tot groei en bloei te komen. Dat wat zo lastig was en waardoor je stil staat of achteruit gaat, dat ga je niet meer uit de weg. Terug naar jezelf. Naar je innerlijke kracht waar ontspanning en groei mogelijk zijn.

 

Investeer duurzaam in medewerkers

Wordt schitterend van binnenuit. Dat geldt zowel voor individuen als organisaties. Investeren in de persoonlijke groei van medewerkers maakt een organisatie sterker, creatiever en veerkrachtiger. Bovendien versterk je zo de band met de medewerkers. Dat is niet onbelangrijk in tijden van schaarste aan personeel.

Met een keuze voor InnEarth:

  • laat je zien hoe je je medewerkers waardeert als persoon en krachtbron
  • voer je een actief HRM-beleid
  • verklein je het risico op ziekteverzuim en burn-outklachten
  • breng je balans in het trainings- en beloningsbeleid
  • help je medewerkers evenwichtiger en productiever worden

Profiteer van gebundelde expertise

Een team van 30 professionals met complementaire expertise heeft zich verbonden aan InnEarth. Het team wordt per deelnemer samengesteld. Zo is het team afgestemd op de wensen en behoeften van medewerker en organisatie.

Gun medewerkers InnBalance

Het unieke programma InnBalance ondersteunt medewerkers als individu. Tegelijk maakt het een organisatie als geheel sterker. Verandering, ontwikkeling, preventie, zorg en beloning.  Dankzij deze combinatie worden veerkracht, flexibiliteit en creativiteit van medewerkers versterkt. Ontdek hoe InnBalance mens en organisatie kan helpen.