Team

Voor elk traject wordt telkens de keuze gemaakt welk team en welke teamleden het beste passen bij de deelnemer. Dat geldt voor het programma InnBalance en voor de andere interne trajecten. De  professionele teamleden vullen elkaar perfect aan in expertise en aanpak. Bovendien zijn Vera en haar teamleden bereid en in staat het programma aan te passen door alert in te spelen op wat zich tijdens het traject voordoet. Dat betekent niet dat de deelnemer alles bepaalt. Maar wel dat er alles aan gedaan wordt in het nu te werken en ook in het nu te leveren. Hierdoor ontstaat veiligheid en vertrouwen en is kwetsbaar opstellen gemakkelijker. Daardoor kan er een diepere groei tot stand komen. Deze manier van trainen en begeleiden van InnEarth is uniek en bewezen succesvol. Het effect van deze aanpak  is dat er ook echt op maat begeleid en getraind kan worden.

Voortdurende ontdekkingstocht en verdieping

Wij hebben een inspanningsverplichting. De deelnemers kunnen door onze volle inzet en werkwijze maximaal de focus hebben op het resultaat wat zij willen bereiken. Dit betekent ook dat wij ons zelf binnen InnEarth blijven ontwikkelen. We maken doorlopend ontwikkelingsprocessen door en kunnen steeds meer onze eigen grenzen verleggen.

Dat is de kern van InnEarth. Die voortdurende ontdekkingstocht en verdieping, het uitnodigen en grenzen verleggen, steeds beter worden en meer kunnen geven. Samen met haar team brengt Vera haar levensmotto in de praktijk. ‘Verander’ geldt zowel voor de deelnemers, haarzelf, de teamleden en begeleiders en InnEarth als organisatie.

 

 

Teamleden van InnEarth

Alle teamleden van InnEarth zijn minimaal vijf jaar op hoog niveau bezig met hun vak. Ze zijn deskundig en professioneel en hebben al veel mensen begeleid en geholpen met hun kennis, kunde en vaardigheden.

De teamleden hebben allemaal een eigen praktijk en zijn dagelijks bezig met hun vak en passie. Ze hebben zich verbonden aan InnEarth omdat ze net als Vera geloven dat je niet alleen kunt groeien. Omdat ze weten dat echte persoonlijke groei beter op gang komt en beklijft met een holistische aanpak. Dankzij verschillende therapieën, gesprekken en behandelingen in korte tijd zijn de resultaten aantoonbaar beter en blijvend. Zelfs weerstand op een bepaalde methode of persoon is input voor het ontwikkeltraject van de deelnemer. De teamleden brengen al hun kennis en kunde mee om samen nog meer te zijn dan dat zij alleen kunnen brengen. De aanpak van InnEarth geeft je alle ingrediënten zodat jij direct, vol inzet jouw persoonlijke reis kunt maken.